Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

11.06.2014

Ενημερωτική συνάντηση για τις αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης & Διασφάλισης Ποιότητας των Πανεπιστημίων – Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας μας με την ΑΔΙΠ στις εγκαταστάσεις της, την 29η Μαΐου 2014, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο στους Προέδρους και τα μέλη ΟΜΕΑ των Τμημάτων του Ιδρύματος μας, όσο και τους διοικητικούς, για την άμεση ανταπόκριση σας.

Στην συνάντηση αυτή ο Αντιπρόεδρος Καθ. κος Κ. Μέμος καθώς και ο Καθ. Π. Υψηλάντης μέλος της ΑΔΙΠ, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις και να δώσουν κατευθυντήριες οδηγίες για τη Διασφάλιση της Ποιότητας των ΑΕΙ, καθώς επίσης και αναλύοντας τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί σχετικά με τις αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης & Διασφάλισης Ποιότητας των Πανεπιστημίων και τον κύκλο των πιστοποιήσεων των Τμημάτων και του Πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα υπήρξε η δυνατότητα να διατυπωθούν ερωτήματα και προβληματισμοί και ενστάσεις και να κατατεθούν απόψεις και τοποθετήσεις στα αρμόδια μέλη της ΑΔΙΠ.

Ο διάλογος που αναπτύχθηκε υπήρξε εξαιρετικά εποικοδομητικός, αφού έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα της ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών πάνω στους νέους άξονες της Αξιολόγησης & Πιστοποίησης.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ

 

 

Καθηγητής Αστ. Δουκουδάκης

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ

 

Ενημερωτική συνάντηση για τις αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης & Διασφάλισης Ποιότητας των Πανεπιστημίων – Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών

Ενημερωτική ημερίδα για ΕΚΠΑ Μάιος 2014 (παρουσίαση)

Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών (παρουσίαση)