Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

26.05.2014

«Πιστοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών και του Πανεπιστημίου»

«Πιστοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών και του Πανεπιστημίου»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε προηγούμενη επικοινωνία μας, στις 6 και 9/5/2014, σας είχα ενημερώσει σχετικά με τις αλλαγές στο Σύστημα Αξιολόγησης & Διασφάλισης Ποιότητας των Πανεπιστημίων και τον κύκλο των πιστοποιήσεων των Τμημάτων και του Πανεπιστημίου που μόλις ξεκίνησε.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και τηρώντας την δέσμευσή μας για διαρκή υποστήριξη, ότι η ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ διοργανώνει, σε συνεργασία με την ΑΔΙΠ, ενημερωτική ημερίδα με αυτό ακριβώς το θέμα: τις διαδικασίες πιστοποίησης των προγραμμάτων σπουδών και του Ιδρύματος. Η ημερίδα θα γίνει στις 29/5/2014 και ώρες 13.00-17.00 μ.μ. στην ΑΔΙΠ, Λ. Συγγρού 44, 5ος όροφος.

Η ημερίδα αυτή απευθύνεται κατά βάση στα Τμήματα του ΕΚΠΑ. Στην διάρκεια της ημερίδας, οι Πρόεδροι και τα μέλη ΟΜΕΑ των Τμημάτων θα έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν αναλυτικά από την ίδια την ΑΔΙΠ, για το σύνολο των διαδικασιών. Παράλληλα, θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και προβληματισμούς, να διατυπώσουν ενστάσεις και να καταθέσουν την άποψή τους. Με τον τρόπο αυτό, πλάι στην διάσταση της ενημέρωσης και της προετοιμασίας, προστίθεται και η διάσταση της συνεισφοράς των Τμημάτων στην διαμόρφωση των διαδικασιών, των πρακτικών και του πλαισίου των πιστοποιήσεων.

Θέλω να γνωρίζετε ότι, τόσο η ΜΟΔΙΠ, όσο και εγώ προσωπικά είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε βοήθεια στην προσπάθειά σας να ολοκληρώσετε επιτυχώς τον κύκλο της πιστοποίησής σας.

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση για την Ημερίδα. Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ

 

Καθηγητής Αστ. Δουκουδάκης

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ